Mihálik chce nastúpiť už proti HC Lev Praha

09.01.2013 Bratislava

Bratislava 9. januára (TASR) - Zranenie hokejového obrancu Slovana Bratislava Vladimíra Mihálika, ktoré utrpel v utorňajšom zápase KHL proti Traktoru Čeľabinsk (4:3 pp), neohrozí jeho štart v budúcotýždňovom stretnutí na ľade HC Lev Praha.

Prešovský odchovanec zostal po nešetrnom zákroku Bielorusa Andreja Kosticyna ležať na ľade a pre fanúšikov to nebol príjemný pohľad. "Klasický otras mozgu. Iba chvíľku som bol v bezvedomí, registroval som už, ako ma nakladajú na nosidlá," povedal pre TASR 203 centimetrov vysoký bek.

Svoj aktuálny zdravotný stav opísal Mihálik slovami: "Cítim sa dobre, aj psychicky aj pohybovo. Zajtra skúsim stacionárny bicykel a keď nenastanú komplikácie, budem sa trénerovi Čadovi hlásiť na tréningu."

Najväčší strach mali o jeho zdravie pochopiteľne jeho najbližší príbuzní a priateľka Petra, ktorá bola v deň zápasu doma v Prešove. Spoločnosť mu preto v utorok večer, ako aj v stredu, robil pes Clif. "Hneď vycítil, že sa niečo stalo. Stále ležal pri mne, kým inokedy chodí po byte a má takpovediac svoj program," poznamenal Mihálik a k zákroku Kosticyna dodal: "Taký je šport. Niečo podobné som už zažil počas pôsobenia v zámorí, v hokeji je treba vždy s niečím takým počítať."
 

Vyberte región